Een vervelende tocht

Vandaag ging het helemaal fout, gelukkig kreeg de ander, de andere hond geen hartaanval. En de escortdame was zeer correct. Ik zou zijn ontploft maar ik ben geen dame.

Laat maar wie geeft het?

Ik ben geboren met een Burn Out

Ik ben geboren met een zwart-wit televisie in huis. Voor de landing van de Amerikanen op de MAAN werd ik niet gewekt.

Mijn eerste uitzending in kleur was de finale voetbal 1974 Nederland-Duitsland. Nederland verloor. Nog nooit en ook daarna nooit meer was het gras groener aan de andere kant en was Oranje symbool voor verlies. Pas met een zwart-witte voetballer als aanvaller won Oranje een prijs.

Ik ben geboren in Amsterdam maar ben mijn hele leven voor een voetbalclub uit Rotterdam. En ik ben ook nog eens kwart Duits. Ik heb nooit op voetballen gezeten. Om te doen is het een domme sport. Zeker als je, zoals ik, altijd wat te dik was en niet atletisch gebouwd. Aan de andere kant, mijn favoriete voetballer voor Ruud Gullit had als bijnaam de Kromme.

Ik ben gemaakt om het huwelijk van mijn ouders te redden en ik moest eigenlijk eindelijk, na twee zoons, een meisje wezen. Meisjes voetbal had je toen nog niet, trouwens. Mijn jeugd is mild mislukt.

Ik ben namelijk geboren met een Burn-out. Wat halverwege de jaren zestig nog niet bestond. Blowen wel.

Gepubliceerd door Kennis van Later

zie je later

%d bloggers liken dit: